Macaroane De Nucă De Cocos Cu Ciocolată
Macaroanele de nucă de cocos cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 107 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ușor nucă de cocos, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macaroane De Nucă De Cocos Cu Ciocolată, Macaroane De Nucă De Cocos Cu Ciocolată, și macaroane de nucă de cocos cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți albușurile de ou până se spumează. Bateți vanilia, zahărul și făina până se amestecă bine. Se amestecă nuca de cocos.
Aruncați aluatul în porții de 1 lingură, la aproximativ 2 centimetri distanță, pe foi de copt cu unt și făină sau căptușite cu pergament de 12 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 325 până când macaroanele sunt aurii, aproximativ 20 de minute; dacă coaceți mai multe tigaie la un moment dat, comutați pozițiile tăvii la jumătatea coacerii. Cu o spatulă largă, transferați macaroanele pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-un vas termorezistent așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte (fundul vasului nu trebuie să atingă apa), amestecați untul și ciocolata des până se omogenizează, 5 minute. Țineți un macaroon pe o margine și înmuiați cealaltă parte în ciocolată pentru a acoperi jumătate din fursec. Scuturați excesul de ciocolată. Puneți macaroon pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Repetați pentru a înmuia restul. Se răcește, neacoperit, până când ciocolata este fermă, aproximativ 30 de minute.