Macaroane cremoase și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați macaroane cremoase și brânză. Această rețetă face 12 porții cu 283 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 215 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, unt, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Macaroane Cremoase Cu Patru Brânză, și Macaroane cremoase și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe macaroanele într-o cratiță de 2 litri în multă apă până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Scurgere. Într-o cratiță medie, amestecați untul și brânza. Se amestecă până se topește brânza. Într-un aragaz lent, combinați amestecul de brânză/unt și adăugați ouăle, smântâna, supa, sarea, laptele, muștarul și piperul și amestecați bine. Apoi adăugați macaroane scurse și amestecați din nou. Setați aragazul lent la setare scăzută și gătiți timp de 3 ore, amestecând ocazional.