Macaroanele cremoase de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 450 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați florete de broccoli, ulei, macaroane și brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cremă prăjită Verde Chile macaroane de pui și brânză {fără gluten}, Macaroni Grill Sugo Bianco-pui la grătar cu sos cremos Asiago și paste, și Cremă de șuncă și macaroane.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați puiul și ceapa; gatiti si amestecati 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ceapă
3
Adăugați boia; gatiti si amestecati 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
4
Se amestecă în apă, broccoli și macaroane; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; capac. Se fierbe la foc mic 10 min. sau până când macaroanele sunt fragede și puiul este gătit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Macaroane
Pui întreg
Apă
5
Adăugați Sos De Brânză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
6
Se amestecă și smântână; se amestecă până se amestecă bine. Gatiti 2 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.