Aragaz Sub Presiune Muschiulet De Porc

Aragaz Sub Presiune Muschiulet De Porc
Filetul de porc sub presiune este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 179 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, filet de porc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Carnitas de porc în oala sub presiune, Coaste De Porc Sub Presiune, și Oală sub presiune pentru supă de porc și Gnocchi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați cilantro, uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, fulgii de ardei roșu și sarea într-un blender până se omogenizează; se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați filetul de porc în pungă și manipulați-l pentru a vă asigura că este acoperit cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
3
Îndepărtați cât mai mult aer din pungă înainte de etanșare. Marinați la frigider 8 ore până peste noapte.
4
Amestecați bulionul de pui și sucul de lămâie împreună în fundul unei oale sub presiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
5
Așezați filetul în lichidul din aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
6
Se toarnă marinata rămasă din pungă peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
7
Sigilați și blocați oala sub presiune și gătiți la foc mare pentru a crește presiunea până când indicatorul sună. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
8
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Rulați sub apă rece pentru a ajuta la eliberarea presiunii înainte de a desigila capacul. Feliați filetul în medalioane pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista