Aragaz Sub Presiune Muschiulet De Porc
Filetul de porc sub presiune este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 179 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, filet de porc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Carnitas de porc în oala sub presiune, Coaste De Porc Sub Presiune, și Oală sub presiune pentru supă de porc și Gnocchi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați cilantro, uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, fulgii de ardei roșu și sarea într-un blender până se omogenizează; se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați filetul de porc în pungă și manipulați-l pentru a vă asigura că este acoperit cu marinata.
Îndepărtați cât mai mult aer din pungă înainte de etanșare. Marinați la frigider 8 ore până peste noapte.
Amestecați bulionul de pui și sucul de lămâie împreună în fundul unei oale sub presiune.
Așezați filetul în lichidul din aragazul lent.
Se toarnă marinata rămasă din pungă peste filet.
Sigilați și blocați oala sub presiune și gătiți la foc mare pentru a crește presiunea până când indicatorul sună. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 25 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Rulați sub apă rece pentru a ajuta la eliberarea presiunii înainte de a desigila capacul. Feliați filetul în medalioane pentru a servi.