Lămâie-Ierbă Pulpă de Miel

Lămâie-Ierbă Pulpă de Miel
Lemon-Herb Pulpa de miel este un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar. Această rețetă servește 12 și costă 1,65 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 124 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită rozmarin, cimbru, pulpă de miel și coajă de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 63%. Încercați pulpă de miel cu fluturi la grătar și legume cu sos de lămâie și ierburi, pulpă de miel cu crustă de ierburi și pulpă de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente. Frecați pulpa de miel. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pune mielul pe un gratar într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Coaceți, neacoperit, la 325° timp de 1-3/4 până la 2-1/4 ore sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170° °).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia felii.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Revista