lovit bucătărie

lovit bucătărie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă smitten kitchen. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 75 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 216 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, cățel de usturoi, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare pentru a amesteca. Folosind vârful degetelor, frecați 3/4 cană de unt răcit în ingrediente uscate până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
ArpagicArpagic
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați zară și amestecați până se umezește uniform. Folosind 1/4 cană de aluat pentru fiecare biscuit, aruncați biscuiții pe foaia de copt, distanțându-se la 2 inci.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți până când biscuiții se rumenesc deasupra, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cald.* Im un fraier pentru forma de biscuit rotund, cu margini accidentate, așa că l-am întins pe blatul bine înfăinat și le-am tăiat cu un tăietor de biscuiți 3. Aveți grijă să manipulați aluatul cât mai puțin uman posibil, pentru a nu-l încălzi sau înmuia prea mult.Vezi mai multe: Mic dejun, băuturi, ouă, ciuperci, fotografie,biscuiți / biscuiți, spanac
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BiscuițiBiscuiți
SpanacSpanac
AluatAluat
OuăOuă
6
Faceți mai multe: Link | marcaj| Pin | Imprimare| E-mail| 103 Comentarii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista