lovit bucătărie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă smitten kitchen. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 75 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 216 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, cățel de usturoi, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Bateți făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare pentru a amesteca. Folosind vârful degetelor, frecați 3/4 cană de unt răcit în ingrediente uscate până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă arpagicul.
Adăugați zară și amestecați până se umezește uniform. Folosind 1/4 cană de aluat pentru fiecare biscuit, aruncați biscuiții pe foaia de copt, distanțându-se la 2 inci.*
Coaceți până când biscuiții se rumenesc deasupra, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor.
Se servește cald.* Im un fraier pentru forma de biscuit rotund, cu margini accidentate, așa că l-am întins pe blatul bine înfăinat și le-am tăiat cu un tăietor de biscuiți 3. Aveți grijă să manipulați aluatul cât mai puțin uman posibil, pentru a nu-l încălzi sau înmuia prea mult.Vezi mai multe: Mic dejun, băuturi, ouă, ciuperci, fotografie,biscuiți / biscuiți, spanac
Faceți mai multe: Link | marcaj| Pin | Imprimare| E-mail| 103 Comentarii