Linguine cu spanac-pesto de plante

Linguine cu Pesto de spanac-ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție conține 349 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți linguine, brânză parmigiano-reggiano, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza migdale slivered albite ai putea urma acest curs principal cu Pâine rapidă cu migdale de căpșuni pentru # TwelveLoaves ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este excelent. Încercați Linguine cu spanac-pesto de plante, Linguină integrală de grâu cu Pesto de plante de spanac, și Linguine de spanac cu Pesto de nuc-rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați spanacul într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți vasul cu folie de plastic. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute sau până când spanacul se ofilește.
Îndepărtați folia de plastic; se răcește ușor.
Așezați spanacul, migdalele și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie. Procesați până la tocat.
Adăugați bulion, suc și sare; puls de 5 ori. Cu procesorul pornit, turnați încet uleiul prin jgheabul alimentar; procesați până când este bine amestecat.
Răzuiți într-un castron; amestecați jumătate de brânză. Acoperiți cu folie de plastic.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgere. Aruncați pastele cu 1/2 cană pesto. Aranjați aproximativ 1 1/2 căni amestec de paste în fiecare dintre cele 4 boluri; topiți fiecare porție cu 2 linguri de pesto rămase și 1 1/2 lingurițe de brânză rămasă.