Linguine cu Prosciutto și Gorgonzola

Linguine cu Prosciutto și Gorgonzola
Linguine cu Prosciutto și Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 616 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, roșii uscate la soare ambalate în ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Linguine și spanac cu sos Gorgonzola, Gorgonzola Linguine cu nuci prăjite, și Linguine cu Gorgonzola, cartofi, fasole verde și salvie.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți linguina până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană din lichidul de gătit. Întoarceți pastele în oală, acoperiți parțial și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat timp de 1 minut. Se amestecă prosciutto și roșiile uscate la soare. Se condimentează cu piper roșu zdrobit, sare și piper negru și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
ProsciuttoProsciutto
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
5
Adăugați 1/4 cană din bulionul de pui și amestecați orice bucăți rumenite care se agață de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă sosul peste paste și se aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Adăugați restul de 1/2 cană de pui și Gorgonzola în tigaie și amestecați la foc moderat până la crem. Se strecoară sosul peste paste, se adaugă pătrunjelul și se aruncă, adăugând o parte din lichidul de gătit rezervat dacă pastele par uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
GorgonzolaGorgonzola
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Serviți imediat.
9
Serviți cu: o salată verde ușor îmbrăcată și o pâine crustă de pâine italiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista