Biban De Mare Copt Cu Sare

Biban De Mare Copt Cu Sare
Bibanul de mare copt cu sare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 660 calorii, 97G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $10.37 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână piper, coajă de roșii, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Coapte Cu Sare, Biban de mare copt cu sare cu vinetă de roșii, și Bas cu dungi coapte cu sare cu ierburi și lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Condimentați peștele în interior și în exterior cu piper. Împărțiți crenguțele de cimbru, pătrunjel și busuioc și usturoiul între cavitățile de pește; închideți cavitățile cu frigarui de bambus. Într-un castron, combinați semințele de fenicul, mărar și coriandru cu sarea și apa. Pe o foaie de copt cu margini foarte mari, Faceți 2 grămezi superficiale cu jumătate din amestecul de sare. Puneți fiecare pește pe o grămadă și acoperiți complet cu sarea rămasă, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
MărarMărar
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Coaceți peștele timp de aproximativ 30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 130 în partea cea mai groasă a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Între timp, într-un castron, combinați Roșia, uleiul de măsline și sucul de lămâie și busuiocul mărunțit; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Folosind un ciocan mic sau spatele unui cuțit greu, rupeți crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Îndepărtați orice sare de pe pește. Ridicați peștele din oase pe farfurii și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista