Limas De Susan Chinezesc
Limasul de susan chinezesc necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 666 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ulei de susan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cum să gătești: pui de susan Chinezesc, Salată de varză chineză cu sos de susan, și Salată chineză de tăiței cu sos de susan.
Instrucțiuni
Scoateți limas din pachet și lăsați să se dezghețe puțin și separați-le cu degetele.
Încălziți o tigaie la foc mare până când este fierbinte; se adaugă uleiul de arahide, se învârte, se încălzește timp de 30 de secunde.Împrăștiați fasolea; se prăjește rapid timp de 30 de secunde până când culoarea devine verde înghețat.
Presărați sarea și zahărul și amestecați rapid încă 30 de secunde pentru a le condimenta uniform.
Adăugați bulionul sau apa, uniformizați fasolea, transformați focul la mediu-mic pentru a menține un foc puternic.Acoperiți (dar lăsați capacul întredeschis, astfel încât lichidul să se concentreze) și fierbeți timp de aproximativ 5 minute.Descoperiți, întoarceți căldura și amestecați rapid până când lichidul rămas s-a evaporat.
Adăugați uleiul de susan, amestecați pentru a distribui uniform și turnați în vasul de servire.