Light' n ' fleac delicios

Light' n ' fleac delicios
Light' n ' fleac delicios este un fără gluten rețetă cu 16 porții. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 311 calorii. Mergeți la magazin și ridicați răspândirea tuturor fructelor de căpșuni, topping biciuit, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fleac Delicios De Mere, Delicios, Ușor Panna Cottas, și Sos Ușor Și Delicios De Brânză De Dovleac Savuros.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați mierea și căpșunile cu răspândirea fructelor; deoparte. Într-un bol, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Pepene GalbenPepene Galben
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați smântână; se amestecă bine. Îndoiți toppingul și tortul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
3
Scurgeți sucul din amestecul de fructe. Într-un vas mic sau într-un bol de salată adâncă, stratificați o treime din fructe, o treime din amestecul de tort și o treime din ciocolată. Repetați straturile de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista