Lemongrass Carne De Porc Satays
Această rețetă servește 4. O porție conține 170 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Dacă 93 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Satays de porc Lemongrass ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Un amestec de ulei de canolan, sos de pește, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaste de porc Satays cu sos de arahide, Carne De Porc Lemongrass, și Frigarui De Porc Si Lemongrass pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie mic, procesați toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc, până se omogenizează.
Transferați amestecul într-un castron, adăugați bucăți de porc și aruncați pentru a acoperi bine. Marinați cel puțin 30 de minute la temperatura camerei sau dați-le la frigider mai mult timp (pregătirea marinadei dimineața este o soluție excelentă).
Pregătiți un grătar fierbinte și înmuiați frigarui în apă pentru a inhiba arderea. Filetați carnea de porc pe frigarui și grătar, rotind o dată, până când este ușor carbonizată, dar încă suculentă, aproximativ 5 minute.