Lemongrass Carne De Porc Satays

Lemongrass Carne De Porc Satays
Această rețetă servește 4. O porție conține 170 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Dacă 93 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Satays de porc Lemongrass ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Un amestec de ulei de canolan, sos de pește, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaste de porc Satays cu sos de arahide, Carne De Porc Lemongrass, și Frigarui De Porc Si Lemongrass pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie mic, procesați toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați amestecul într-un castron, adăugați bucăți de porc și aruncați pentru a acoperi bine. Marinați cel puțin 30 de minute la temperatura camerei sau dați-le la frigider mai mult timp (pregătirea marinadei dimineața este o soluție excelentă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pregătiți un grătar fierbinte și înmuiați frigarui în apă pentru a inhiba arderea. Filetați carnea de porc pe frigarui și grătar, rotind o dată, până când este ușor carbonizată, dar încă suculentă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista