Lemon Broccoli Rabe

Lemon Broccoli Rabe
Lemon Broccoli rabe este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 145 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 98%. Broccoli Rabe Și Măsline Cu Lămâie, Broccoli rabe cu unt de lamaie, și Broccoli Rabe și măsline cu lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare de sos, aduceți 1 galon de apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați broccoli rabe și blanch timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
3
Scurgere.
4
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ulei, usturoi și fulgi de ardei roșu. Lăsați usturoiul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Adăugați broccoli rabe în tigaie cu usturoi prăjit. Aruncați pentru a combina. Aruncați parmezanul și coaja de lămâie. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc mediu-mare timp de 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ParmezanParmezan
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista