Lem ' n Berry Cheesecake

Lem ' n Berry Cheesecake
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte, cremă de brânză philadelphia, amestec de băuturi cu aromă de limonadă country time și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, Berry Berry Cheesecake, și Cheesecake Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză, beți amestecul și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează bine. Bateți treptat în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Felii Subțiri De ParăFelii Subțiri De Pară
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți în biciul rece.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
La frigider 1 oră. Se acoperă cu fructe de pădure chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista