Budinca De Risotto De Portocale-Vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Budinca de Risotto de portocale-vanilie. Această rețetă servește 7 și costă 1,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 204 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Budinca De Orez Risotto Cu Zahar Brun Si Vanilie, Budincă de orez cu fasole de vanilie, portocală și rom, și Budincă de orez cu arahide sărate portocaliu-vanilie.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; amestecați semințele și fasolea în amestecul de lapte. Aduceți la foc mic (nu fierbeți). Acoperiți și păstrați cald la foc mic.
Așezați orezul într-o tigaie medie la foc mediu; gătiți 3 minute, amestecând constant. Se amestecă sarea.
Adăugați amestecul de lapte, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent până când fiecare porție este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 45 de minute).
Se ia de pe foc; se amestecă coaja și sucurile.
Îndepărtați fasolea de vanilie și aruncați-o. Se răcește risotto cu cel puțin 3 ore înainte de servire.