Budinca De Risotto De Portocale-Vanilie

Budinca De Risotto De Portocale-Vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Budinca de Risotto de portocale-vanilie. Această rețetă servește 7 și costă 1,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 204 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Budinca De Orez Risotto Cu Zahar Brun Si Vanilie, Budincă de orez cu fasole de vanilie, portocală și rom, și Budincă de orez cu arahide sărate portocaliu-vanilie.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; amestecați semințele și fasolea în amestecul de lapte. Aduceți la foc mic (nu fierbeți). Acoperiți și păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați orezul într-o tigaie medie la foc mediu; gătiți 3 minute, amestecând constant. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați amestecul de lapte, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent până când fiecare porție este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 45 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Se ia de pe foc; se amestecă coaja și sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Îndepărtați fasolea de vanilie și aruncați-o. Se răcește risotto cu cel puțin 3 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista