Legume Verzi Coapte
Legumele verzi coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 178 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de spanac, unt, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Verde Verde Legume De Primăvară Desculț Contessa-Ina Garten, Legume Verzi Verzi De Primăvară, și Fettuccine cu legume verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch și puneți-l deoparte.
Umpleți o cratiță cu apă, aduceți la fierbere la foc mediu și fierbeți varza de Bruxelles și broccoli timp de 2 minute, până se decongelează.
Adăugați sparanghelul și fierbeți încă 3 minute, până când legumele sunt fierbinți, ușor fierte și verde strălucitor.
Scurgeți varza de Bruxelles, broccoli și sparanghelul, puneți-le în vasul de copt pregătit și punctați cu unt. Se amestecă pentru a topi untul și se amestecă spanacul, praful de usturoi, piperul negru și firimiturile de pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute pentru a încălzi legumele, scoateți din cuptor și amestecați brânza Cheddar. Reveniți la cuptor și coaceți timp de 20 de minute sau până când brânza este topită, spanacul este gătit și caserola este fierbinte.