Biscuiți cu scorțișoară și ghimbir (Biscotti dello Canella-Zenzero)
Reteta scorțișoară-ghimbir cookie-uri (Biscotti dello Canella-Zenzero) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 30 de porții cu 69 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de vanillan, nucșoară, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cantucci Allo Zenzero e Mousse Di Zucca (ghimbir Cantucci cu I, Cookie-Uri De Ghimbir Cu Scorțișoară Saigon, și Cookie-uri melasă Chewy ghimpat cu ghimbir, scorțișoară și smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin sare), amestecând cu un bici.
Combinați untul și 1/4 cană de zahăr într-un bol mediu și bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 3 minute). Bateți în 3 linguri lapte, melasă și extract de vanilie.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și bateți la viteză mică până se amestecă. Formați aluatul într-un disc de 6 inci. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
Înveliți ușor mâinile cu spray de gătit. Formați aluatul în 30 de bile (aproximativ 2 lingurițe fiecare).
Puneți restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron puțin adânc.
Rotiți bilele de aluat în zahăr; așezați la 2 centimetri distanță pe foile de copt acoperite cu spray de gătit. Aplatizați ușor bilele cu fundul unui pahar.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe tigăi 4 minute.
Scoateți cookie-urile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.