Legume prăjite la grătar cu Pesto de nuci de pin este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 222 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de sare și piper, crenguțe de cimbru, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Pui Și Legume Prăjite La Grătar # SundaySupper, și Legume prăjite la grătar și salată de Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați morcovii și bucățile de păstârnac cu varza de Bruxelles, dovlecelul, șalota, crenguțele de cimbru și 1/4 cană de ulei de măsline. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți un grătar cu gaz la foc mare (aproximativ 425).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Așezați 2 tigăi perforate pentru grătar direct pe grătar pentru a încălzi aproximativ 10 minute. Împărțiți legumele între tigăile pentru grătar și grătiți la foc mare, amestecând și rotind ocazional, până când sunt fragede și ușor carbonizate în pete, aproximativ 50 de minute. Alternativ, prăjiți legumele într-o tigaie mare într-un cuptor 425, amestecându-le ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați nucile de pin și gătiți la foc mic, amestecând continuu, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6
Adăugați untul și usturoiul și gătiți, amestecând, până când nucile de pin se rumenesc și usturoiul este auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Lăsați să se răcească, apoi transferați la un mini procesor.
8
Adăugați brânza rasă și restul de 3 linguri de ulei de măsline și pulsați într-un piure gros. Condimentează pesto-ul cu nuci de pin cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Transferați legumele într-un castron mare și aruncați cu pesto de nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat