Legume La Grătar În Stil Thailandez
Legume la grătar în stil thailandez este un fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Această rețetă face 3 porții cu 181 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Un amestec de usturoi, suc de lămâie, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Stole Aburite Și Legume Verzi Cu Sos De Nucă De Cocos În Stil Thailandez, Carne de vită la grătar în stil thailandez cu tăiței, și Pui La Grătar În Stil Thailandez (Gai Yang) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mediu.
Tăiați ardeii și vinetele pe lungime în sferturi și puneți-le într-un bol mare de amestecare.
Adăugați usturoiul și coriandrul, într-un mortar și pistil și zdrobiți-le într-o pastă groasă.
Transferați pasta în vasul de amestecare cu legumele.
Adăugați ingredientele rămase și aruncați pentru a acoperi bine. Puneți grătarul fierbinte și gătiți timp de aproximativ 5 până la 7 minute pe fiecare parte.