Latkes De Cartofi Dulci
Latkes de cartofi dulci este un vegetarian farfurie. O porție conține 190 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Dacă aveți cremă knudsen, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes De Cartofi Dulci, Latkes De Cartofi Dulci, și Latkes De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătați cartofii folosind găuri mari de răzătoare de cutie; așezați în centrul prosopului mare de bucătărie curat. Aduce capetele de prosop și răsuciți împreună pentru a forma pungă. Țineți punga peste chiuvetă, apoi stoarceți pentru a îndepărta cât mai multă umiditate din cartofi. Goliți cartofii în castron mare.
Adăugați ceapa, ouăle, făina, scorțișoara și piperul; se amestecă bine.
Încălziți uleiul în tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare. Pentru fiecare latke, aruncați cu grijă 1 lingură. amestec de cartofi în tigaie, gătind 2 sau 3 latkes la un moment dat. Răspândiți imediat fiecare movilă în cerc subțire cu spatele lingurii. Gatiti 3 - 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți latkes din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu amestecul de cartofi rămas.
Se servește acoperit cu smântână.