Lasagne cu ton și Pesto

Lasagne cu ton și Pesto
Lasagna cu Tunan și Pesto este o vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 567 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ouă, degresat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Lasagne Al Pesto, Lasagna pesto ușoară, și Lasagna proaspătă cu pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cele 1 căni de făină, ouă și un vârf de sare într-un castron mare. Se amestecă cu o furculiță, adăugând puțină apă rece, după cum este necesar.Când aluatul se unește, scoateți-l din vas și frământați-l pe o suprafață de lucru curată timp de cel puțin 10 minute. Aluatul trebuie să fie neted și elastic. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 20 de minute. (Aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte și refrigerat peste noapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Întindeți aluatul la o grosime de 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
3
Tăiați-l în douăsprezece benzi late de 7 inci pe 3 inci. Set aside.To faceți Pesto: în vasul unui robot de bucătărie, combinați frunzele de busuioc, nucile de pin, 3 linguri de ulei de măsline. Procesați bine. Reglați condimentul după gust. Utilizați imediat sau refrigerate.To faceți sosul B-Chamel: într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu. Adăugați încet restul de făină de cupă de la calibru, amestecând pentru a rupe orice bulgări. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute, batand constantly.In între timp, într-o cratiță mică, încălziți laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Nuci De PinNuci De Pin
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
SosSos
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Adăugați laptele încet în amestecul de făină și ulei, câte 1 lingură, amestecând constant pentru a combina.Continuați să gătiți timp de 6 până la 7 minute, șoptind constant, până când sosul B-Chamel începe să se îngroașe. Condimentează cu sare și piper alb după gust. Se lasă deoparte să se răcească. (Sosul B-Chamel poate fi preparat cu câteva ore înainte și refrigerat până când este gata de utilizare.) Pentru a asambla Lasagna: Preîncălziți cuptorul la 375? 4 F.In un vas de copt de 9 litri de 12 inci, întinde o cincime din sosul B de B-Chamel uniform pe fundul vasului. Tapetați fundul vasului cu 3 foi de paste. Zdrobiți o treime din ton deasupra pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Piper AlbPiper Alb
SosSos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
LapteLapte
SareSare
TonTon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
PolonicPolonic
CuptorCuptor
5
Presărați tonul cu o treime din pesto proaspăt și întindeți uniform deasupra încă o cincime din sosul B-Chamel. Continuați procesul de stratificare. Finalizați stratul superior cu ultima cincime din sosul B-Chamel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
TonTon
6
Coaceți timp de 1 oră sau până când blatul se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se ornează cu frunze de busuioc feliate (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
9
Se servește fierbinte în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista