Lasagna Vegetariană Cu Patru Brânzeturi

Lasagna Vegetariană Cu Patru Brânzeturi
Vegetarian Patru Brânză Lasagna ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 75 și costă 30 de cenți pe porție. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, brânză ricotta, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Lasagna Vegetariană Cu Patru Brânzeturi, Lasagna Vegetariană Cu Brânză De Capră Chavrie, și Lasagna Vegetariană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați dovleacul pe o foaie de copt și prăjiți-l la cuptor până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Între timp, grătați vinetele pe un grătar de cărbune sau prăjiți-le într-o tigaie, rotind o dată, până când sunt carbonizate și fragede, 10 până la 15 minute. Înjumătățiți roșiile și puneți-le pe foaia de copt în cuptor pentru ultimele 15 minute de timp de dovleac; gatiti pana cand se inmoaie si se rideaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(aroma Originala)(aroma Originala)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună ricotta, feta, pesto, ouăle, sarea și piperul până se amestecă bine. Îndoiți dovleacul prăjit în amestec de ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(aroma Originala)(aroma Originala)
Prin TortPrin Tort
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Puneți jumătate din sosul de roșii într-un vas de copt de 9x13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
5
Așezați două foi de paste peste sos. Aranjați un singur strat de felii de vinete peste paste și acoperiți cu jumătate din amestecul de ricotta. Acoperiți cu încă două foi de paste. Aranjați roșiile prăjite uniform peste foi și lingurați jumătatea rămasă din amestecul de ricotta peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Prin TortPrin Tort
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
6
Se presară cu jumătate de mozzarella. Se acoperă cu două foi de paste rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
7
Se toarnă sosul de roșii rămas peste tot și se presară cu mozzarella rămasă și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute, până devin aurii și bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții75
Scor De Sănătate1
Revista