Lapte Bătut-Rulouri De Ovăz
Zară-rulouri de ovăz necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de margarină, drojdie, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri de cartofi cu lapte bătut {cele mai pufoase cele mai delicioase rulouri pe care le-am întâlnit vreodată}, Rulouri Cu Lapte Bătut, și Rulouri De Tigaie Cu Zară.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic, amestecând până se omogenizează bine.
Se dizolvă drojdia și 1 1/2 lingurițe de zahăr în apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați amestecul de ovăz, 1 3/4 căni de făină, zară, margarină și sare în amestecul de drojdie, amestecând pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini. (Aluatul va fi ușor lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), formați fiecare într-o bilă.
Așezați bilele într-o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați 1 lingură de apă și albuș de ou; periați peste aluat.
Presărați aluatul cu 1 lingură de ovăz.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.