Languste Jambalaya necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 237 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați orez, cozi de languste, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Jambalaya Languste Ușor, Creveți languste și scoici Jambalaya, și Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiti orezul conform instrucțiunilor pachetului, înlocuind 2 căni de bulion de pui cu apă; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
2
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; sotati ceapa, ardeiul gras si telina 8 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
4
Se amestecă roșiile înăbușite și condimentele Cajun; reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Roșii Roșii
5
Adăugați cozile de languste și gătiți 5 minute. Se amestecă 1 cană de ceapă verde tocată, orez fiert și piper.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegeri excelente pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.