Lamb au Poivre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mielul au Poivre. Această rețetă face 1 porții cu 211 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Lamb Au Poivre, Cotlete De Miel Au Poivre, și Miel Au Roz Peppercorn Poivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți grosolan boabele de piper cu un mortar și pistil sau înfășurați într-un prosop de bucătărie și apăsați pe boabele de piper cu fundul unei tigaie grele.
Cotletele se usucă și se condimentează cu sare. Frecați o parte a fiecărui cotlet cu boabe de piper, presând boabele de piper în carne pentru a adera.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți cotletele, cu părțile piperate în sus, 2 minute. Întoarceți cotletele cu clești și gătiți, apăsând pe fiecare cotlet cu partea de clești pentru a ajuta ardeiul să adere la carne, cu aproximativ 2 minute mai mult (pentru mediu-rar).
Transferați cotletele cu clești pe o farfurie și lăsați să stea în timp ce faceți sos.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 lingurițe de grăsime din tigaie, dacă este necesar, apoi saut eșalotă, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați bulion și coniac și fierbeți până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 2 până la 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și rotiți-o în unt.
Adăugați orice sucuri de carne care s-au acumulat pe farfurie și condimentați cu sare.
Serviți sosul peste miel.