Carne de porc și Mango Korman este un fără gluten felul principal. O porție conține 341 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pudră de curry korma, cartofi, muschi de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este mare. Încercați Korma vegetală , cum se face Korma vegetală, paneer korma, cum să faci mughlai Shahi paneer Korma, și navratan korma, cum se face navratan Korma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați carnea de porc cubată și cartofii într-un vas de copt din sticlă. Într-un castron mic, amestecați iaurtul, pudra de curry, laptele și boiaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul de iaurt peste carnea de porc și cartofi și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Acoperiți și coaceți aproximativ 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor și amestecați mango, apoi reveniți la cuptor pentru încă 10 minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și amestecați ceapa verde și fromage frais. Condimentează cu sare și piper după gust.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.