Kool-Aid Float

Kool-Aid Float
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Kool-AID Float. Această rețetă face 10 porții cu 153 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți qt. apă, env. amestec de băuturi cu aromă de cireșe kool-aid, îndulcitor granular fără calorii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Kool-Aid Kool invizibil Kool Pops, Kool-Aid Pie, și Kool Aid Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați îndulcitorul granulat și amestecul de băuturi în ulcior mare de plastic sau sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Căni De Apă Rece, împărțite10 Căni De Apă Rece, împărțite
2
Se adaugă apă; se amestecă până se dizolvă amestecul de băutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Căni De Apă Rece, împărțite10 Căni De Apă Rece, împărțite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Se amestecă cocktailul de suc. Utilizați imediat sau refrigerați până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De SucCocktail De Suc
4
Se toarnă 3/4 cană din băutura pregătită în fiecare dintre cele opt pahare înalte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Căni De Apă Rece, împărțite10 Căni De Apă Rece, împărțite
5
Adăugați 1/4 cană seltzer în fiecare pahar, apoi acoperiți cu 1/4 cană de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Apă SpumantăApă Spumantă
6
Serviți imediat. Păstrați băutura preparată rămasă în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Căni De Apă Rece, împărțite10 Căni De Apă Rece, împărțite
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista