Knishes De Somon Afumat

Knishes De Somon Afumat
O porție conține 262 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi de copt, sare, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac și somon afumat Knishes Cocktail, Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Mile End ' s Knishes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, puneți cartofii într-o cratiță; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Combinați cartoful, bulionul, mărarul, 1/2 linguriță sare, piper și somon într-un castron mare; se pasează până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CartofiCartofi
SomonSomon
BulionBulion
MărarMărar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand o data. Se amestecă ceapa în amestecul de cartofi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
6
Pentru a pregăti aluatul, lingurați ușor 2 1/3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați 2 1/3 căni de făină, praful de copt și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Combinați iaurtul, 1/4 cană de apă, untul și 1 ou într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină; adăugați amestecul de iaurt, amestecând până se formează aluatul. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați 1 lingură de făină pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios). Acoperiți aluatul și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
IaurtIaurt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Împărțiți aluatul în 16 porții. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare porție într-un pătrat de 5 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
11
Așezați 1/4 cană de amestec de cartofi în centrul aluatului. Ori aluatul peste umplere, ciupit cusătură și se termină pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
AluatAluat
12
Așezați tricoturile, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Faceți o tăietură mică în centrul vârfului fiecărui knish.
14
Combinați restul de 1 lingură de apă și oul rămas într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
15
Periați amestecul de ouă peste blaturile knish.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
16
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista