Kippers În Ghiveci

Kippers În Ghiveci
Kippers în ghiveci necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 136g de grăsime, și un total de 1433 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, crenguță de mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Kippers În Ghiveci, Kippers și biți, și Șuncă în ghiveci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie piureați kippers cu șalotă, hamsii, suc de lămâie și cayenne. Cu motorul pornit adăugați uleiul de măsline într-un flux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
HamsiiHamsii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Adăugați scotchul și cuburile de unt. Se amestecă amestecul până se combină bine.Împachetați amestecul în ramekine mici sau într-un ciob și răciți-l, acoperit până când este ferm, de preferință cel puțin peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Scotch WhiskyScotch Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Încingeți kipperii în ghiveci cu mărar proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate22
Revista