Kimbop (Sushi Coreean)

Reteta Kimbop (sushi coreean) este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ulei de susan, șuncă, sushi nori și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kimbop (Sushi Coreean), Rulouri de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble, și Tort de sushi Chirashi și Temari Sushi.
Instrucțiuni
Clătiți orezul într-o strecurătoare sau strecurătoare până când apa curge limpede.
Combinați orezul cu apă într-o cratiță. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim; acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, 12 până la 14 minute.
Întindeți orezul fiert pe o foaie de copt pentru a se răci. Condimentează cu 1 lingură de ulei de susan și sare.
În timp ce orezul fierbe, turnați ouăle într-o tigaie la foc mediu-mare și lăsați să gătească fără a agita sau a se întoarce pentru a obține un strat plat de ou fiert. Când oul este complet gătit, scoateți din tigaie și puneți-l deoparte pe o tăietură pentru a se răci.
Separați foile de nori pe o suprafață plană și împărțiți orezul răcit între ele, lăsând doar o fâșie de alge marine de jumătate de inch vizibilă în partea de sus a fiecărei foi. Aranjați fâșii de ou, castraveți, morcov, brânză și șuncă în straturi subțiri deasupra orezului. Începând cu partea de jos a fiecărei foi de nori, folosiți un covor de sushi din bambus pentru a rostogoli ferm fiecare piesă într-o formă cilindrică.
Periați fiecare rulou cu 1/2 linguriță de ulei de susan și tăiați-l în șase bucăți uniforme.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Korean. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc]()
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor livrate din vin, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Notele de mere Crisp Granny Smith se îmbină cu un indiciu de pere de tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat de unul singur.