Kimbop (Sushi Coreean)

Kimbop (Sushi Coreean)
Reteta Kimbop (sushi coreean) este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ulei de susan, șuncă, sushi nori și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kimbop (Sushi Coreean), Rulouri de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble, și Tort de sushi Chirashi și Temari Sushi.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul într-o strecurătoare sau strecurătoare până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați orezul cu apă într-o cratiță. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim; acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Întindeți orezul fiert pe o foaie de copt pentru a se răci. Condimentează cu 1 lingură de ulei de susan și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
În timp ce orezul fierbe, turnați ouăle într-o tigaie la foc mediu-mare și lăsați să gătească fără a agita sau a se întoarce pentru a obține un strat plat de ou fiert. Când oul este complet gătit, scoateți din tigaie și puneți-l deoparte pe o tăietură pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Separați foile de nori pe o suprafață plană și împărțiți orezul răcit între ele, lăsând doar o fâșie de alge marine de jumătate de inch vizibilă în partea de sus a fiecărei foi. Aranjați fâșii de ou, castraveți, morcov, brânză și șuncă în straturi subțiri deasupra orezului. Începând cu partea de jos a fiecărei foi de nori, folosiți un covor de sushi din bambus pentru a rostogoli ferm fiecare piesă într-o formă cilindrică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Alge MarineAlge Marine
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Periați fiecare rulou cu 1/2 linguriță de ulei de susan și tăiați-l în șase bucăți uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Korean. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor livrate din vin, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Notele de mere Crisp Granny Smith se îmbină cu un indiciu de pere de tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat de unul singur.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista