Kebab De Pui Hawaiian

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebaburile de pui Hawaiene. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 490 calorii. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ardei gras portocaliu, ketchup, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Kebab De Pui Hawaiian La Grătar, Kebaburi Kofte cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebaburi de miel tocate), și Luleh Kebabs - Kebaburi De Miel De Pământ Persan.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Înmuiați 8 frigarui lungi de lemn în apă, 15 minute. Tapetați o foaie de copt cu folie și periați ușor cu ulei vegetal.
Între timp, bateți ketchup-ul, sosul de soia, oțetul și mierea într-un bol mediu.
Transferați jumătate din sos într-un bol separat și puneți-l deoparte pentru scufundare. Aruncați puiul, castanele de apă, ananasul, ardeiul gras și 1 lingură de ulei vegetal într-un bol mare; se presară cu 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper. Filetați pe frigarui, alternând ingredientele.
Transferați pe foaia de copt pregătită.
Ungeți kebab - urile cu o parte din sosul rămas și fierbeți până când încep să se rumenească, aproximativ 4 minute; răsturnați, periați cu mai mult sos și continuați să fierbeți până când puiul este auriu și gătit, încă aproximativ 3 minute.
Se servește cu sosul rezervat și rulourile.
Fotografie de Paul Sirisalee