Pește și chipsuri prăjite la cuptor

Pește și chipsuri prăjite la cuptor
Peștele și chipsurile prăjite la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 409 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cimbru, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Pește și chipsuri prăjite la cuptor, Pește și chipsuri prăjite la cuptor, și Pește prăjit la cuptor și chipsuri de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Feliați cartofii transversal în runde groase de 1/4 inch, transferați într-un castron și aruncați cu 1 lingură. ulei de măsline. Aranjați pe o foaie de copt mare, căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Se presară cu cimbru, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
4
Coaceți în partea de jos a cuptorului timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Între timp, combinați peștele și laptele într-un castron mare; întoarceți peștele în strat. Aruncați împreună făină de porumb, pudră de chili, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Adăugați 1 file de pește și acoperiți cu amestec de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
7
Transferați fileul pe o farfurie mare și repetați cu fileurile rămase.
8
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați 2 Linguri. ulei, învârtindu-se pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați fileuri și gătiți până când sunt frumos cruste pe fund, aproximativ 2 minute; întoarceți cu grijă și apoi transferați tigaia în raftul superior în cuptor. Gatiti pana devine auriu si ferm cand este presat in centru, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Se servește cu lămâie proaspătă și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista