Kebab De Creveți
Kebab de creveți este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de creveți, rozmarin, crengute de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Kebab De Creveți, Creveți și kebaburi Shiitake, și Kebab De Creveți Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și agitați bine. Marinați la frigider timp de 15 minute, întorcându-vă ocazional.
Filetați 3 creveți pe fiecare fir de rozmarin.
Așezați crenguțele pregătite pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 2 minute pe fiecare parte sau până când se termină creveții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime rafinată elegant. Cu fructe de piatră coapte și arome de citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.