Jumbo Arțar - Pecan Scone

Jumbo Arțar - Pecan Scone
Reteta Jumbo Maple-Pecan Scone este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 402 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, nucșoară, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jumbo Banana-Pecan Briose, Jumbo Dovleac Pecan Briose, și Brioșe cu Pecan de arțar cu glazură de arțar (cu conținut scăzut de carbohidrați) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați Zara și vanilia într-un bol mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Puneți făina, zahărul granulat, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, coaja de portocală, nucșoara, scorțișoara și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie și pulsați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Adăugați untul și continuați să pulsați până când amestecul arată ca o masă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Adăugați pecanele și pulsul o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
6
Adăugați amestecul de zară și pulsați de 3 sau 4 ori sau până când amestecul este doar umezit. (Nu se amestecă prea mult sau scones va fi greu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
7
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și frământați ușor până când formează doar o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
8
Transferați pe foaia de copt pregătită și bateți într-o rundă de 8 inci, cu grosimea de aproximativ 3/4 inci. (Pentru a face scones individuale, se taie în 8 pene și spațiu în afară pe foaia de copt.)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Ungeți cu zară și coaceți până devin aurii, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați să se răcească 2 minute pe foaia de copt, apoi transferați într-un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
11
Amestecați zahărul cofetarilor, siropul de arțar și un vârf de sare într-un bol mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Stropiți peste biscuiți.
13
Tăiați în pene.
14
Fotografie de Steve Giralt
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista