Jumbleberry jam

Jumbleberry jam
Dacă aveți despre 27 minute pentru a petrece în bucătărie, gemul de Jumbleberry ar putea fi grozav fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 40 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest condiment. Un amestec de fructe de pădure de vară, suc de lămâie, kg pachete de zahăr gem și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Jumbleberry Fleac, Jumbleberry Crumble, și Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înainte de a începe, sterilizați borcanele și puneți o farfurie în congelator pentru a se răci.
2
Răsturnați fructele de pădure, sucul de lămâie și zahărul într-o tigaie de conservare. Se încălzește ușor, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, până când zahărul s-a topit și fructele sunt suculente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Aduceți la fierbere și fierbeți rapid timp de 5 minute.
4
Se ia de pe foc și se picură puțin din amestec pe farfuria răcită. Împingeți degetul prin el; ar trebui să se încrețească și să se fixeze ca gemul. Dacă nu, fierbeți încă 2 minute, apoi testați din nou și, dacă este necesar, continuați să repetați până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
5
Partea superioară a gemului poate părea că are sedimente pe ea, dar dacă o amestecați bine pe măsură ce se răcește, ar trebui să dispară. Se lasă să se răcească și se așează timp de 10-15 minute înainte de a se pune în borcane sterilizate și de a se sigila. Gemul se va păstra nedeschis timp de 1 an, dar, odată deschis, se va păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
DificultateGreu
Gata În27 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista