Jumbleberry jam
Dacă aveți despre 27 minute pentru a petrece în bucătărie, gemul de Jumbleberry ar putea fi grozav fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 40 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest condiment. Un amestec de fructe de pădure de vară, suc de lămâie, kg pachete de zahăr gem și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Jumbleberry Fleac, Jumbleberry Crumble, și Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înainte de a începe, sterilizați borcanele și puneți o farfurie în congelator pentru a se răci.
Răsturnați fructele de pădure, sucul de lămâie și zahărul într-o tigaie de conservare. Se încălzește ușor, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, până când zahărul s-a topit și fructele sunt suculente.
Aduceți la fierbere și fierbeți rapid timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se picură puțin din amestec pe farfuria răcită. Împingeți degetul prin el; ar trebui să se încrețească și să se fixeze ca gemul. Dacă nu, fierbeți încă 2 minute, apoi testați din nou și, dacă este necesar, continuați să repetați până când este gata.
Partea superioară a gemului poate părea că are sedimente pe ea, dar dacă o amestecați bine pe măsură ce se răcește, ar trebui să dispară. Se lasă să se răcească și se așează timp de 10-15 minute înainte de a se pune în borcane sterilizate și de a se sigila. Gemul se va păstra nedeschis timp de 1 an, dar, odată deschis, se va păstra la frigider.