Jell-O "Mousse-tini
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 144 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, topping cu bici rece, vodcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Jell-O Breezer de căpșuni "Mousse-tini, JELL-O cupele cu mousse de capsuni de tip Jell-O, și Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-faceți o salată răcoritoare Jell-O adăugând câteva ingrediente extran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răspândiți 1 buc. de gelatină se amestecă pe placă mare. Umeziți jantele de 8 (6 oz.) pahare de desert; scufundați în gelatină până când jantele sunt acoperite uniform. Pune deoparte.
Se toarnă gelatina neutilizată într-un castron mediu.
Adăugați pachetul rămas de gelatină. Adăugați treptat apă clocotită, amestecând cel puțin 2 min. cu măturică până când gelatina este complet dizolvată. Se amestecă ingredientele rămase până se omogenizează bine.
Se toarnă în pahare pregătite.
Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm.