Jeleu de miere de iaurt cu căpșuni și trandafiri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleu de miere de iaurt cu căpșuni și trandafiri. O porție conține 169 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați petale de trandafir, zahăr, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta de iaurt cu căpșuni prăjite cu miere, Căpșuni proaspete cu iaurt grecesc cu miere de ghimbir, și Căpșuni, Alune Și Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți gelatina și 1/2 cană de apă într-o cratiță mică și lăsați să se înmoaie câteva minute. Între timp, turnați smântână și vanilie într-un castron mediu și folosiți un mixer electric pentru a bate amestecul în vârfuri moi.
Se încălzește ușor amestecul de gelatină la foc mic până când gelatina se dizolvă complet. Se amestecă miere și sare; se ia de pe foc.
Bateți iaurtul într-un castron mediu.
Bateți puțin iaurt în amestec de gelatină-miere; apoi amestecați acel amestec în restul de iaurt. Îndoiți frisca în amestecul de iaurt și turnați într-un 6-in. tigaie pentru tort. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește până se fixează, cel puțin 1 oră.
Combinați căpșunile, zahărul și apa de trandafiri într-un castron mic și amestecați ușor. (Dacă doriți un pic de sirop, lăsați amestecul să stea timp de 20 până la 30 de minute înainte de servire.)
Pentru a desface, înmuiați partea inferioară a tăvii de tort într-un castron mare cu apă fierbinte timp de aproximativ un minut.
Scoateți din apă și așezați o farfurie de servire cu fața în jos deasupra. Ținând placa în poziție, inversați rapid tigaia pentru a elibera jeleu (atingeți tigaia dacă este necesar). Se acoperă cu căpșuni și petale de trandafir.