Japoneză Fusion Guacamole

Japoneză Fusion Guacamole
Rețeta Japoneză Fusion Guacamole ar putea satisface pofta ta mexicană în jurul valorii de 20 minute. O porție conține 244 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 3 și costă $1.65 pe portie. Această rețetă de la Allrecipes are 67 de fani. Dacă aveți la îndemână sos de piper, pastă de wasabi, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Japoneză-New York Fusion Green Tea Chocolate Cheesecake, Pui De Fuziune La Grătar, și Napa Fusion Slaw.

Instrucțiuni

1
Așezați avocado, sucul de lămâie, ceapa, ardeiul jalapeno, frunza de shiso, ghimbirul, pasta de wasabi, ardeiul alb și sosul fierbinte într-un castron. Mash până când nu rămân bucăți mari de avocado sau la consistența dorită. Îndoiți ușor Roșia tocată și condimentați după gust cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Sare și PiperSare și Piper
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
Piper AlbPiper Alb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Shiso FrunzeShiso Frunze
Sos FierbinteSos Fierbinte
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
GhimbirGhimbir
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama Hahn Monterey Pinot Noir cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir este vibrant, dar elegant, cu o nuanță care amintește de petalele de trandafir și un nas de căpșuni, condimente și arome florale. Arome plăcute de prune și cireșe întunecate curg peste palat, amestecându-se cu atingeri de piper negru și stejar. Fructele coapte sunt echilibrate de aciditate zesty, cu climă rece și taninuri netede și mătăsoase.Acest Pinot Noir prietenos cu mâncarea poate fi servit cu o gamă largă de feluri de mâncare. Savurați-l cu pui acoperit cu brânză de capră și roșii uscate, somon la grătar cu orzo cu ierburi sau o pizza simplă cu ciuperci.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate39
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista