Jambalaya

Jambalaya
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Jambalayan. O porție conține 511 calorii, 36g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de piper cayenne, cimbru, condimente cajun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cârnații, ardeii, țelina, căpșunile, roșiile, orezul, bulionul de pui, condimentul Cajun, frunzele de dafin, cimbru și cayenne într-un aragaz lent de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Acoperiți și gătiți la scăzut, 4 ore, adăugând creveții în ultimele 20 de minute de gătit. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
3
Se servește acoperit cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4
Fotografie de Christopher Testani

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Optzeci și patru Albarino cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Optzeci Și Patru Albarino
Optzeci Și Patru Albarino
"Închide ochii și aromele și aromele acestui vin te duc într-o livadă însorită de citrice în floare. În pahar se află un amestec luminos și suculent de floare de lămâie, caise, caprifoi, coajă de portocală, papaya și o notă plăcută de mineralitate umedă de ardezie."- Elias Fernandez, Vinificator
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista