Jambalaya
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Jambalayan. O porție conține 511 calorii, 36g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de piper cayenne, cimbru, condimente cajun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cârnații, ardeii, țelina, căpșunile, roșiile, orezul, bulionul de pui, condimentul Cajun, frunzele de dafin, cimbru și cayenne într-un aragaz lent de 6 litri.
Acoperiți și gătiți la scăzut, 4 ore, adăugând creveții în ultimele 20 de minute de gătit. Aruncați frunzele de dafin.
Se servește acoperit cu pătrunjel.
Fotografie de Christopher Testani
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Optzeci și patru Albarino cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Optzeci Și Patru Albarino
"Închide ochii și aromele și aromele acestui vin te duc într-o livadă însorită de citrice în floare. În pahar se află un amestec luminos și suculent de floare de lămâie, caise, caprifoi, coajă de portocală, papaya și o notă plăcută de mineralitate umedă de ardezie."- Elias Fernandez, Vinificator