Inimi de anghinare și fasole albă cu paste
Inimile de anghinare și fasolea albă cu paste ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 399 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare, Linguine Avgolemono cu inimi de anghinare și fasole verde, și Linguine Avgolemono Cu Inimi De Anghinare Și Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se sotează usturoiul și ceapa în tigaie adâncă la foc mediu timp de cinci minute în ulei de măsline.
Adăugați suc de lămâie, fierbeți timp de două minute.
Adăugați inimile de anghinare cu suc și fierbeți încă cinci minute până când sosul este opac.Reduceți căldura la mediu scăzut.
Adăugați fasole albă și acoperiți tigaia, permițând zece minute de timp de gătit.
Adăugați coji de paste fierte, amestecând bine.
Se servește cu fulgi de ardei roșu și ["parmezan" vegan], dacă se dorește.