Inima De Cireșe De Ciocolată
Inima de cireșe de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 856 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită albuș de ou, topping de înghețată fudge, zahăr de cofetari și frișcă grea. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Cookie-Uri Inteligente Cu Inimă De Ciocolată-Cireșe, Cookie-Uri Inteligente Cu Inimă De Ciocolată-Cireșe, și Biscuiți cu cireșe uscate și ciocolată în formă de inimă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Lăsați patiseria să stea la temperatura camerei timp de 15-20 de minute. Desfaceți patiseria și așezați fiecare cerc pe o foaie de copt unsă.
Presărați fiecare cu 1 linguriță de făină; întoarce-te. Folosind un 9-in. model de inimă de hârtie, tăiați o inimă din fiecare cerc. Înțepați produse de patiserie peste tot cu o furculiță.
Combinați migdalele și zahărul; se presară peste produse de patiserie.
Se coace la 450 km.7-9 minute sau până se rumenesc ușor. Glisați cu grijă crustele pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, zahărul cofetarilor și extractul de migdale; bate până se omogenizează.
Adăugați smântână; bate până se îngroașă.
Așezați o crustă pe o farfurie de servire; se întinde cu jumătate din toppingul de fudge. Se întinde cu grijă cu jumătate din amestecul de cremă de brânză; se acoperă cu jumătate din umplutura de plăcintă cu cireșe. Se acoperă cu crusta rămasă, topping de fudge și amestec de brânză cremă. Lingura rămasă plăcintă cu cireșe de umplere în termen de 1 in. de margini. Se răcește până se fixează. Puneți la frigider resturile.