Inima De Cireșe De Ciocolată

Inima De Cireșe De Ciocolată
Inima de cireșe de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 856 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită albuș de ou, topping de înghețată fudge, zahăr de cofetari și frișcă grea. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Cookie-Uri Inteligente Cu Inimă De Ciocolată-Cireșe, Cookie-Uri Inteligente Cu Inimă De Ciocolată-Cireșe, și Biscuiți cu cireșe uscate și ciocolată în formă de inimă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Lăsați patiseria să stea la temperatura camerei timp de 15-20 de minute. Desfaceți patiseria și așezați fiecare cerc pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Presărați fiecare cu 1 linguriță de făină; întoarce-te. Folosind un 9-in. model de inimă de hârtie, tăiați o inimă din fiecare cerc. Înțepați produse de patiserie peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Periați cu albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Combinați migdalele și zahărul; se presară peste produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Se coace la 450 km.7-9 minute sau până se rumenesc ușor. Glisați cu grijă crustele pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, zahărul cofetarilor și extractul de migdale; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați smântână; bate până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
8
Așezați o crustă pe o farfurie de servire; se întinde cu jumătate din toppingul de fudge. Se întinde cu grijă cu jumătate din amestecul de cremă de brânză; se acoperă cu jumătate din umplutura de plăcintă cu cireșe. Se acoperă cu crusta rămasă, topping de fudge și amestec de brânză cremă. Lingura rămasă plăcintă cu cireșe de umplere în termen de 1 in. de margini. Se răcește până se fixează. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista