Ingredientul Secret (afine): Bietă curcubeu înăbușită cu afine
Ingredientul Secret (merișor): Ciorba de curcubeu înăbușită cu merișoare este o fără gluten, primar și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 103 calorii. Este perfect pentru Crăciun. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână afine, apă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, Ingredientul Secret (afine): înghețată de afine cu bucăți de ciocolată albă, și Ingredient Secret Sos De Afine Ziua Recunostintei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți mătgul tăind tulpina din centrul fiecărei frunze. Tăiați capetele fiecărei tulpini, apoi tăiați pe părtinire în bucăți de 1 1/2 inch. Rupeți frunzele în 3 sau 4 bucăți fiecare.
Într-o tigaie medie saut cu față dreaptă, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu până la sclipire.
Adăugați ceapa și reduceți focul la minim. Gatiti, amestecand frecvent pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați afine, numai tulpini de smog, cățel de usturoi și apă. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute.
Odată ce tulpinile de smog sunt fragede, îndepărtați capacul și creșteți căldura la mare.
Adăugați frunze de smog și folosiți clești pentru a întoarce frunzele în tigaie până când se ofilesc, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește fierbinte, stropit cu 1 lingură de ulei de măsline rămas. Opțional, poate doriți să adăugați brânză proaspătă de capră mărunțită deasupra în ultimul moment înainte de servire.