Inel De Pâine De Paște
Inelul de pâine de Paște ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 418 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 202 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de drojdie activă, ouă, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Inel De Pâine De Paște, Rainbow Inel De Paște Coș Tort, și Inel De Pâine De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Colorați cele 5 ouă cu vopsea de ou. Într-un bol mare de amestecare, amestecați bine zahărul alb, sarea și drojdia cu 1 cană de făină.
Într-o cratiță, combinați 2/3 cană lapte și unt, încălzind încet până când lichidul este cald și untul este topit.
Turnați laptele în ingredientele uscate și bateți 125 de lovituri cu o lingură de lemn.
Adăugați ouă și 1/2 cană de făină sau suficient pentru a face un aluat gros. Bateți puternic timp de 2 minute. Amestecați suficientă făină pentru a face o bilă de aluat care se îndepărtează de părțile laterale ale bolului.
Întoarceți-vă pe o placă înmuiată și frământați timp de aproximativ 10 minute, lucrând în făină suplimentară pentru a depăși lipicioasa.
Așezați aluatul într-un bol uns, întorcându-vă pentru a unge blatul. Acoperiți bine cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald, fără pescaj, până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Între timp, combinați fructele, nucile și semințele de anason.
Puneți aluatul și întoarceți-l pe o placă ușor aromată. Frământați în amestecul de fructe, păstrând bucățile siropoase pudrate cu făină până când sunt prelucrate în aluat. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rotiți cu atenție fiecare bucată într-o frânghie de 24 de inci-fructele și nucile vor face acest lucru ușor dificil. Răsuciți ușor cele două frânghii împreună și formați un inel pe o foaie de copt unsă. Strângeți bine capetele împreună.
Ungeți aluatul cu scurtare topită. Împingeți deoparte răsucirea pentru a face un loc pentru fiecare ou. Împingeți ouăle cu atenție cât mai mult posibil. Acoperiți pâinea cu hârtie de ceară și lăsați să crească într-un loc cald, fără pescaj, până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Coaceți pâinea într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o răsucire iese curată.
Așezați pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Odată ce pâinea este rece, stropiți glazura deasupra între ouă și decorați cu stropi colorate. Pentru a face glazură: amestecați zahărul cofetarilor, 1 lingură de lapte integral și vanilie.