Inel De Pâine De Paște

Inel De Pâine De Paște
Inelul de pâine de Paște ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 418 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 202 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de drojdie activă, ouă, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Inel De Pâine De Paște, Rainbow Inel De Paște Coș Tort, și Inel De Pâine De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Colorați cele 5 ouă cu vopsea de ou. Într-un bol mare de amestecare, amestecați bine zahărul alb, sarea și drojdia cu 1 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Într-o cratiță, combinați 2/3 cană lapte și unt, încălzind încet până când lichidul este cald și untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Turnați laptele în ingredientele uscate și bateți 125 de lovituri cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Adăugați ouă și 1/2 cană de făină sau suficient pentru a face un aluat gros. Bateți puternic timp de 2 minute. Amestecați suficientă făină pentru a face o bilă de aluat care se îndepărtează de părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Întoarceți-vă pe o placă înmuiată și frământați timp de aproximativ 10 minute, lucrând în făină suplimentară pentru a depăși lipicioasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Așezați aluatul într-un bol uns, întorcându-vă pentru a unge blatul. Acoperiți bine cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald, fără pescaj, până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Între timp, combinați fructele, nucile și semințele de anason.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Puneți aluatul și întoarceți-l pe o placă ușor aromată. Frământați în amestecul de fructe, păstrând bucățile siropoase pudrate cu făină până când sunt prelucrate în aluat. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
PunchPunch
9
Rotiți cu atenție fiecare bucată într-o frânghie de 24 de inci-fructele și nucile vor face acest lucru ușor dificil. Răsuciți ușor cele două frânghii împreună și formați un inel pe o foaie de copt unsă. Strângeți bine capetele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Ungeți aluatul cu scurtare topită. Împingeți deoparte răsucirea pentru a face un loc pentru fiecare ou. Împingeți ouăle cu atenție cât mai mult posibil. Acoperiți pâinea cu hârtie de ceară și lăsați să crească într-un loc cald, fără pescaj, până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
11
Coaceți pâinea într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o răsucire iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Așezați pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
13
Odată ce pâinea este rece, stropiți glazura deasupra între ouă și decorați cu stropi colorate. Pentru a face glazură: amestecați zahărul cofetarilor, 1 lingură de lapte integral și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Stropi ColorateStropi Colorate
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
OcaziiPaști
Revista