Indian condimentat tri-Tip Tacos cu chimen Basmati orez și sos de roșii picant
Reteta Indian condimentat tri-Tip Tacos cu chimen Basmati orez și sos de roșii picant ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 2 ore și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 752 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,87 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ghimbir, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Indian condimentat cu orez Basmati, Picior fiert de miel cu orez Basmati de chimen, și Bile de orez basmati crocante cu sos de roșii și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați usturoiul, garam masala, sarea și piperul cu suficient ulei pentru a face o pastă. Frecați pasta peste toată carnea de vită și marinați timp de 1 oră. Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar și preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Căutați carnea pe grătar, căutați toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Transferați carnea într-o tigaie și terminați în cuptor până când, un termometru citește o temperatură internă de 145 grade F pentru mediu. Lăsați carnea de vită să se odihnească înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Pentru sosul de roșii: între timp, într-o oală mare, încălziți 1 lingură de ulei de canola până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6
Adăugați garam masala, gătind încă 30 de secunde, apoi adăugați piureul de roșii, zahărul brun, oțetul și Worcestershire. Condimentează amestecul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Garam Masala
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați apă și fierbeți 20 de minute, sau până când aromele se adâncesc și sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Pentru orez: spălați orezul în 4 schimbări de apă, până când apa este relativ limpede. Înmuiați orezul timp de 30 de minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
9
Într-o oală mare, adăugați 2 linguri de ulei și încălziți la foc mediu până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați semințele de caras și prăjiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
11
Adăugați ceapa, sotând până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Scurgeți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
13
Se adaugă în oală și pâine prăjită, amestecând din când în când, până când boabele sunt separate și strălucind cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Se adaugă apa, se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere, apoi se coboară focul și se fierbe, acoperit, până la fiert, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat
15
Încălziți tortilele peste o flacără deschisă sau într-o tigaie. Feliați carnea de vită în felii subțiri. Construiți tacosul cu puțin orez, puțină carne, puțin sos, o crenguță de cilantro proaspăt și 2 felii de jalapeno.
Indian poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltlinern este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și condiment, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi, care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se împerechează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.