Iaurt înghețat cu afine
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, iaurt înghețat cu afine învolburate ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 100 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 186 de calorii, 9 g de proteine și 8 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ciocolată de copt, afine, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 30 de minute. 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33%. Acest scor este destul de prost. Iaurtul înghețat cu afine învolburat Biscoff, iaurtul înghețat cu afine învolburat Biscoff și iaurtul înghețat cu afine învolburat cu fructe de pădure sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combina afinele, zahărul și nucile; se lasa sa stea 15 minute.
Într-un recipient mare, puneți o treime din iaurtul înghețat și jumătate din amestecul de afine. Repetați straturile. Acoperiți cu iaurtul înghețat rămas. Amestecul turbionat; se îngheață până se întărește.
Într-o cratiță mică, combinați ciocolata, laptele și vanilia. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand ciocolata se topeste.
Serviți cu iaurt înghețat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Iaurtul înghețat funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.