Iaurt Grecesc Fudge Pops
Iaurtul grecesc Fudge Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 222 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați la sută lapte, la sută iaurt grecesc, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Iaurt Sănătos Fudge Pops, Asigurați-Vă Propriul Iaurt Grecesc Pops, și Berry Bun Iaurt Grecesc Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți chipsurile de ciocolată într-un vas de amestecare din sticlă medie. Pune deoparte.
Combinați laptele, pudra de cacao, zahărul, vanilia și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie la foc mediu.
Bateți constant până când cacao se dizolvă și amestecul ajunge la foc mic, 5 până la 7 minute.
Se scoate de pe foc și se toarnă amestecul de lapte peste ciocolată.
Se lasă să stea 5 minute, apoi se amestecă ușor până se topește toată ciocolata.
Se amestecă iaurtul până se omogenizează și se amestecă, apoi se răcește complet.
Împărțiți amestecul uniform între opt forme de gheață (aproximativ 1/3 cană pe pop) și congelați până la solid, cel puțin 5 ore. (Vor ține până la o lună.) Chiar înainte de servire, rulați scurt matrițele sub apă fierbinte pentru a elibera PoP-urile.