Hrean și usturoi Prime Rib

Hrean și usturoi Prime Rib
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Hrean și Usturoi Prime Rib. O porție conține 1308 calorii, 52 g de proteine și 112 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 8,9 USD per porție, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și cetogenă. Dacă aveți la îndemână păstârnac, sare și piper de mare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 71%. Acest scor este bun. Prime Rib cu cremă de hrean, Prime Rib cu cremă de hrean și Prime Rib cu sos de hrean sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați carnea de vită într-o tigaie mare cu partea de os în jos. (Costitele acționează ca un grătar natural pentru prăjire.) Într-un castron mic, amestecați usturoiul, hreanul, sarea, piperul și uleiul de măsline pentru a face o pastă. Masați cu generozitate pasta pe toată friptura. Împrăștiați legumele și usturoiul tăiat în jumătate în jurul cărnii și stropiți-le cu 2 conturi de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Puneți tava la cuptor și prăjiți carnea de vită pentru aproximativ 1 1/2 până la 2 ore pentru mediu-rare (sau aproximativ 20 de minute pe kilogram). Verificați temperatura internă a fripturii în mai multe locuri cu un termometru cu citire instantanee; ar trebui să înregistreze 125 de grade F. pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți carnea de vită pe o placă de cioplit și lăsați-o să se odihnească timp de 20 de minute. Temperatura internă a cărnii va continua să crească cu aproximativ 10 grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Scoateți legumele și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
6
Turnați sucurile din tigaie într-un separator de grăsimi sau într-un castron mic și lăsați-le deoparte pentru a permite grăsimea și sucurile de vită să se separe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se toarnă și se aruncă grăsimea. Veți folosi sucurile gustoase de carne de vită pentru ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
8
Pune o tigaie curată la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați untul și un strop de ulei. Când untul începe să facă spumă. se adauga ciupercile si cimbrul; si asezoneaza cu sare si piper. Amesteca totul timp de cateva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Adăugați vinul roșu, amestecând pentru a răzui bucățile blocate; apoi gatiti si amestecati pentru a se evapora alcoolul. Când vinul este aproape complet, adăugați sucul de vită rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
AlcoolAlcool
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
11
Lăsați lichidul să se gătească și apoi luați-l de pe foc. Se amestecă smântâna și arpagicul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate

Ingrediente

606 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribulion de vită rezervat (picături din friptură) sau bulion conservat cu conținut scăzut de sodiubulion de vită rezervat (picături din friptură) sau bulion conservat cu conținut scăzut de sodiu59Nuci de orice fel (tocate)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1206 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCabernet SauvignonCabernet Sauvignon2morcovi, decojiți și tocațimorcovi, decojiți și tocați1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)arpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat1206 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirihrean ras proaspăt sau preparathrean ras proaspăt sau preparat5catei de usturoi, zdrobit, plus 2 capete de usturoi, înjumătățitcatei de usturoi, zdrobit, plus 2 capete de usturoi, înjumătățit606 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1086 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin2păstârnacpăstârnac2kg(3-coaste) prime rib friptură de vită, despre(3-coaste) prime rib friptură de vită, despre1ceapă roșie, înjumătățităceapă roșie, înjumătățită146Nuci de orice fel (tocate)brânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare de mare și piper negru proaspăt măcinatSare de mare și piper negru proaspăt măcinat1lasădin 2 crengute proaspete de cimbrudin 2 crengute proaspete de cimbru1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)unt nesăratunt nesărat907Nuci de orice fel (tocate)ciuperci asortate, cum ar fi cremini, stridii, shiitake, chanterelle sau albe, tăiate și feliateciuperci asortate, cum ar fi cremini, stridii, shiitake, chanterelle sau albe, tăiate și feliate907Nuci de orice fel (tocate)ciuperci asortate, cum ar fi cremini, stridii, shiitake, chanterelle sau albe, tăiate și feliateciuperci asortate, cum ar fi cremini, stridii, shiitake, chanterelle sau albe, tăiate și feliate

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Prime Rib în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Argyle Reserve Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Argyle Reserve Pinot Noir
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista