Hot-Somon afumat & Nasturel Pateu Cu Covrig Chipsuri

Hot-Somon afumat & Nasturel Pateu Cu Covrig Chipsuri
Somon afumat la cald & Năsturel P aprox. T. cu chipsuri de covrig este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 412 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână năsturel, cremă de brânză, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 23 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Somon fiert și afumat P. M. T. L. P. M. T. L. cu pâine prăjită cu covrigi, Păstrăv afumat pate & pitta chipsuri, și Bagel De Somon Afumat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateUșor
Gata În23 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista