Hot Dog Din Chicago
Reteta Chicago hot Dog este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 1,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 285 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați franks de vită, castraveți, chifle de hot dog din grâu alb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Veggie Prăjită Hot Dog Hash, Chicago Burger Săptămâna: Chicago Deep Dish Pizza Burger, și Pizza De Câine De Pasăre De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Așezați 4 (97% fără grăsimi) carne de vită franks pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar, acoperit, 10 până la 15 minute, întorcându-se frecvent până se termină.
Așezați 3 fâșii de roșii, 1 felie subțire de castraveți și 1 franc în fiecare dintre cele 4 chifle de hot dog prăjite din grâu alb. Topiți fiecare Franc cu aproximativ 2 linguri de ceapă albă tăiată cubulețe, aproximativ 1/2 lingură de murături dulci și aproximativ 2 lingurițe de muștar.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Riesling, Gewurztraminer, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru Hot Dog. Un Gew Oktocrztraminer va fi grozav cu câinele dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, puteți opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de toppingurile dvs., un dry roscifixus funcționează aproape întotdeauna. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are o intensitate suficientă, oferind arome de var, piersic și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este ciudat astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS