Hot dog cu Dal și Raita cu ceapă roșie

Hot dog cu Dal și Raita cu ceapă roșie
Hot dog - urile cu Dal și Raita cu ceapă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 370 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână hot dog-uri din carne de vită la grătar, pâine pita, iaurt cu lapte integral și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ ceapa raita, cum se face ceapa raita / pyaaz Ka raita, Hot Dog Cu Nod De Usturoi, și Ceapă Raita-Ceapă Prăjită Raita.

Instrucțiuni

1
Clătiți linte; așezați în mediucratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
2
Adăugați 21/2 căni de apă, chimen șiturmeric; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți până când lintea este delicată, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Scurgeți, rezervațilichid de gătit. Mash linte în tigaie la sos grosier, adăugând lichid de gătit rezervat bytablefuls dacă este foarte gros. Se condimentează cusare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Se amestecă primele 4 ingrediente în mediucastron. Îndoiți iaurtul. Condimentează raita cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
RaitaRaita
2
Lăsați să stea 30 de minute.
1
Aranjați chifle sau pâineplăci. Completați fiecare cu hot dog la grătar, dal și raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
RaitaRaita
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
LinteLinte
2
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Hot dog-urile funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și rosul. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Ai putea încerca Von câștigătoare câștigurile Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista